Australian Open/Gajdosova nu se teme de Simona Halep

Australian Open/Gajdosova nu se teme de Simona Halep

Australianca Jarmila Gajdosova, adversara Simonei Halep în runda a doua a turneului de tenis Australian Open, de la Melbourne, nu se teme de românca aflată pe locul trei în lume.

Gajdosova (27 ani, 62 WTA) a reușit, luni, prima sa victorie în zece ani de participări la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, 6-3, 6-4 cu altă româncă, Alexandra Dulgheru.

Fostă număr 25 mondial, Gajdosova o va avea adversară în premieră pe Halep, despre care a spus: ''Cu siguranță joacă bine, e numărul trei în lume''.

Totuși, Gajdosova a avut o evoluție bună la Sydney, unde a fost învinsă în trei seturi de Petra Kvitova, în sferturile de finală, dar după ce a trecut de nume importante precum Andrea Petkovic (13 WTA) sau Dominika Cibulkova (11 WTA).

"Am jucat de nivelul top 10 în ultimele săptămâni, astfel că pentru mine e doar o altă jucătoare de partea cealaltă a fileului. Voi încerca să joc cum am făcut-o azi (luni, n. red.), cum am făcut-o săptămâna trecută, voi lupta și voi da tot ce pot și vom vedea cine va fi învingător în cele din urmă'', a mai spus Gajdosova.

Halep a ajuns la șase victorii consecutive în 2015, după ce a câștigat turneul WTA de la Shenzhen, părând refăcută complet după problemele medicale care au determinat-o să se retragă de la Sydney. În primul tur la Melbourne, Halep a dispus cu 6-3, 6-2 de Karin Knapp (Italia).

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu