"Este o mare satisfacție", a declarat antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, după câștigarea titlului

"Este o mare satisfacție", a declarat antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, după câștigarea titlului

Luis Enrique, antrenorul echipei FC Barcelona, a declarat că simte ''o mare satisfacție" după ce gruparea catalană și-a adjudecat cel de-al 23-lea titlu de campioană a Spaniei la fotbal, duminică seara, grație victoriei cu 1-0 pe terenul echipei Atletico Madrid, în cadrul etapei a 37-a.

Totodată, Luis Enrique a amintit că "Barca" mai are încă "două titluri de câștigat" în acest sezon, Cupa Spaniei și Liga Campionilor.

"Am încercat să jucăm cât mai bine posibil. Ne mai rămân două titluri în joc pentru a afla ce notă vom obține, dar oricum este o mare satisfacție. Real Madrid (locul 2) a afișat un foarte înalt nivel și suntem mai mult decât mulțumiți. Acum vom sărbători acest titlu și ne vom odihni câteva zile, pentru că ne așteaptă finala Cupei pe 30 mai. Este un meci foarte special pentru noi și îl vom juca pe Camp Nou, cel mai frumos stadion din lume. Dacă vom câștiga și trofeul Ligii Campionilor (6 iunie), atunci va fi extraordinar pentru noi", a afirmat tehnicianul.

Întrebat care este aportul său la parcursul foarte bun al echipei, Luis Enrique a afirmat: "Cred că nu eu ar trebui să fac această evaluare. În urmă cu zece luni, am debutat cu multe schimbări. Clubul venea după un sezon în care nu câștigase nimic. Știam că nu ne putem permite un an de tranziție și am încercat să dăm tot ce avem mai bun. Ne mai rămân două titluri de câștigat, dar avem deja în buzunar unul care recompensează consecvența".

Referitor la contractul său cu clubul catalan, ce ar urma să se încheie în 2016, tehnicianul a precizat că "atât timp cât sezonul nu s-a încheiat, eu nu mă voi pronunța. Deci nu am nimic de spus". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro