Înlocuitorul lui Cosmin Contra la Getafe și-a prezentat demisia

Înlocuitorul lui Cosmin Contra la Getafe și-a prezentat demisia

Antrenorul spaniol Quique Sanchez Flores, care l-a înlocuit în luna ianuarie pe românul Cosmin Contra la conducerea tehnică a echipei Getafe, și-a anunțat joi demisia din funcție, explicând că este vorba de o decizie "personală", rodul unei "reflecții de viață", informează agenția EFE.

"Am luat decizia de a renunța la poziția mea de antrenor. Este vorba de o decizie personală, rodul unei reflecții de viață. Cred că este cea mai bună decizie, cel mai bun mod de a onora profesia mea și de a mă respecta pe mine însumi", a declarat Flores după antrenamentul echipei sale.

Plecarea lui Quque Sanchez Flores s-a produs la o zi după ce mijlocașul Jorge Sammir și-a anunțat despărțirea de Getafe, pentru a se alătura echipei chineze Jiangsu Sainty, care a acceptat să plătească 5 milioane euro clubului prezidat de Angel Torres pentru acest transfer.

Fostul internațional român Cosmin Contra s-a despărțit la începutul acestui an de Getafe pentru a prelua echipa chineză Guanghzou R&F. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”