Manchester United s-a făcut de râs cu Leicester, deşi a condus la pauză. Chiricheş a dezamăgit iar la Tottenham

Manchester United s-a făcut de râs cu Leicester, deşi a condus la pauză. Chiricheş a dezamăgit iar la Tottenham

Partida dintre Leicester şi Manchester United, din etapa a 5-a a Premier League, a fost de departe cea mai spectaculoasă din debutul sezonului campionatului englez, dar s-a terminat rău pentru oaspeţi, care au cedat cu 3-5.

Cu moralul ridicat după partida câştigată etapa trecută cu 4-0 în faţa lui QPR, "diavolii" lui Louis Van Gaal au început tare şi confruntarea cu Leichester, reuşind să înscrie două goluri în primul sfert de oră prin Van Persie (13) şi Di Maria (16).

Gazdele au redus din diferenţă un minut mai târziu prin Ulloa, pentru ca United să înscrie încă o dată în minutul 57 prin Herrera. Se părea că oaspeţii se îndreaptă către un succes facil, însă când mai era o jumătate de oră de joc Leicester a declanşat asediul la poarta "diavolilor".

Nugent a redus din diferenţă, din penalty, în minutul 62, Cambiasso a egalat două minute mai târziu, pentru ca Vardy să o ducă pe Leichester în avantaj în minutul 79, spre stupoarea lui Louis Van Gaal, care a primit neputincios cum elevii săi încasau gol după gol. Acelaşi Ulloa a înscris în minutul 83, din penalty, stabilind scorul final, 5-3 pentru Leichester.

Eşecul lui United agită şi mai mult apele în echipa lui Van Gaal, care n-a câştigat decât un meci în cele cinci runde scurse până acum. În ciuda transferurilor făcute în această vară, care au scos din vistieria clubului aproximativ 186 de milioane de euro, Manchester este o replică palidă a echipei conduse până acum doi ani de legendarul Sir Alex Ferguson, care câştiga lejer trofeu după trofeu.

Leicester - Manchester United 5-3 

Chiricheş, ezitant la Tottenham

Într-o altă partidă din etapa a cincea a campionatului Angliei, Tottenham, cu Vlad Chiricheş titular, a pierdut acasă meciul cu West Bromwich Albion, scor 0-1. Fundaşul român a avut o evoluţie ezitantă şi a fost criticat de presa din Albion, dar şi de suporterii lui Tottenham pe reţelele sociale. Aceştia consideră că jucătorul român nu merită să mai fie titular, sugerându-i antrenorului Mauricio Pochettino să-l înlocuiască în primul 11 cu Vertonghen. 

În schimb, Florin Gardoş a jucat 45 de minute pentru Southampton în victoria cu 1-0 din deplasare, cu Swansea. Românul a avut o evoluţie apreciată de englezi, ceea ce nu poate fi decât îmbucurător pentru selecţionerul Victor Piţurcă în perspectiva "dublei" cu Ungaria şi Finlanda din preliminariile Euro 2016.

Rezultatele etapei a 5-a din Premier League:

Leicester - Manchester United 5-3

Tottenham - West Brom 0-1

West Ham - Liverpool 3-1

Aston Villa - Arsenal 0-3

Burnley - Sunderland 0-0

Newcastle - Hull 2-2

Swansea - Southampton 0-1

QPR - Stoke 2-2


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria