Maria Șarapova, forfait pentru întâlnirea din Fed Cup cu Germania

Maria Șarapova, forfait pentru întâlnirea din Fed Cup cu Germania

Rusoaica Maria Șarapova, numărul doi mondial, accidentată la un picior, a declarat forfait pentru semifinala cu Germania din cadrul competiției feminine de tenis pe echipe Fed Cup, programată în zilele de 18 și 19 aprilie la Soci, a anunțat, marți, Federația rusă de tenis. "Abia așteptam să revin la Soci pentru a juca în Fed Cup. Ar fi fost pentru prima oară când aș fi jucat în orașul în care am crescut. Din păcate, nu pot să fac acest lucru", a afirmat Șarapova într-un comunicat transmis Federației ruse.

Căpitanul echipei, Anastasia Mîșkina, a apela la Vera Zvonareva (nr. 137 mondial) pentru a o înlocui pe cea mai bună jucătoare rusă. Ea va juca alături de Svetlana Kuznețova (25 WTA), Anastasia Pavliucenkova (38 WTA) și Elena Vesnina (71 WTA).

În cealaltă semifinală se vor întâlni Cehia și Franța. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu