Miriuță și-a reziliat contractul cu CFR Cluj

Miriuță și-a reziliat contractul cu CFR Cluj

Antrenorul Vasile Miriuță și-a reziliat contractul cu clubul de fotbal CFR Cluj, potrivit unui comunicat dat publicității de gruparea din Gruia.

''Clubul CFR 1907 Cluj și antrenorul Vasile Miriuță au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale. Îi mulțumim lui Vasile pentru efortul extraordinar depus în aceste luni la echipă, pentru locul din clasament și pentru numărul de puncte acumulate până în acest moment. Mult succes la noua sa echipă!'', se arată în comunicat.

Miriuță, care urmează să preia echipa ungară Gyor, s-a despărțit de CFR după o victorie la scor, 4-0 cu CSMS Iași, duminică, la Cluj-Napoca. Vasile Miriuță era antrenorul formației clujene din iarna trecută, după ce pregătise în tur pe Ceahlăul. Potrivit presei, motivul despărțirii de CFR Cluj ar fi situația financiară dificilă prin care trece clubul.

CFR Cluj ocupă locul secund în clasament, cu 32 de puncte după 15 etape, în urma Stelei, care are 37 puncte.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…