Şahtior ar putea fi mutată din Doneţk

Şahtior ar putea fi mutată din Doneţk

Echipa Şahtior, antrenată de Mircea Lucescu, ar putea părăsi oraşul Doneţk, din cauza violenţelor din regiune, însă va continua să evolueze în campionatul ucrainean de fotbal, pe care l-a câştigat de fiecare dată în ultimii cinci ani, a declarat, marţi, directorul general al clubului Serghei Palkin.

 

"Vom rămâne în campionatul ucrainean orice s-ar întâmpla. Dar am putea fi nevoiţi să căutăm un alt oraş pentru a ne antrena şi pentru a juca meciurile de pe teren propriu, dacă situaţa de la Doneţk rămâne tensionată sau se deteriorează. Nu am studiat încă propuneri concrete în acest sens, avem suficent timp până la debutul noului sezon", a spus Palkin, care a adăugat că speră ca situaţia să se îmbunătăţească rapid.

Separatiştii proruşi au declarat, în aprilie, Republica Doneţk şi au preluat controlul asupra principalelor clădiri administrative din oraşul situat în estul Ucrainei.

Oraşul Doneţk este situat în regiunea cea mai afectată de luptele care îi opun pe separatiştii proruşi forţelor armate ucrainene.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale