Sunt mândră de ce am realizat săptămâna aceasta la Shenzhen, a afirmat Simona Halep

Sunt mândră de ce am realizat săptămâna aceasta la Shenzhen, a afirmat Simona Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a declarat mândră de ce a realizat săptămâna aceasta la turneul WTA de la Shenzhen (China), a cărui finală o va juca sâmbătă.

"Sunt cu adevărat mândră pentru ce am realizat în această săptămână. A fost un start bun în acest an. Astăzi nu am jucat la nivel maxim. O felicit pe adversara mea și mulțumesc publicului că o parte din el a fost și de partea mea'', a declarat Halep, vineri, după victoria cu 6-2, 6-3 în fața chinezoaicei Saisai Zheng, potrivit site-ului FR Tenis.

''Sper să am un an bun și fanii să fie mereu alături de mine. Mai întâi mă gândesc la meciul de mâine (finala, n. red.), iar apoi vreau să ajung din nou la Turneul Campioanelor. Vreau să joc cât mai multe meciuri și să mă bucur de tenis, să fiu o jucătoare mai bună", a mai spus principala favorită a turneului de la Shenzhen, dotat cu premii totale de 500.000 de dolari.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?