Vladimir Kliciko își va apăra titlurile la categoria grea în fața americanului Jennings

Vladimir Kliciko își va apăra titlurile la categoria grea în fața americanului Jennings

Boxerul ucrainean Vladimir Kliciko (38 ani), ''patronul'' titlurilor mondiale la categoria grea, își va apăra cele trei titluri IBF/WBA/WBO în fața americanului Bryant Jennings (30 ani), neînvins până acum, la Madison Square Garden din New York, pe 25 aprilie, a anunțat luni managerul său.

''Am ajuns la un acord, chiar dacă nu au fost încă semnate toate contractele'', a declarat managerul pugilistului ucrainean, Bernd Boente, agenției de presă SID.

Jennings afișează un palmares de 19 victorii în 19 meciuri, dintre care 10 prin KO, însă nu a boxat niciodată în afara Statelor Unite.

Kliciko numără 63 de victorii, dintre care 53 înainte de limită și nu a mai fost bătut de 10 ani. Ultima dată când și-a apărat titlurile, el l-a bătut prin KO în repriza a 5-a pe bulgarul Kubrat Pulev.

Vladimir Kliciko a declarat că vrea să fie primul boxer din istorie care deține în același timp cele patru centuri, IBF, WBA, WBO și WBC, singura care îi lipsește din colecție fiind WBC, pe care a deținut-o fratele său mai mare Vitali, înainte de a intra în politică.

Această centură WBC a devenit sâmbătă proprietatea unui alt american, Dentay Wilder (29 ani), care l-a detronat la puncte, la Las Vegas, pe canadianul Bermane Stiverne.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”