Adrian Mutu este cercetat de poliţiştii antifraudă din Bihor pentru escrocherie

Adrian Mutu este cercetat de poliţiştii antifraudă din Bihor pentru escrocherie

Adrian Mutu şi Adrian Marţean, foşti doi buni prieteni, sunt acum la cuţite. Fotbalistul şi mama sa, Rodica Mutu, sunt cercetaţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Bihor, fiind acuzaţi că l-ar fi înşelat pe Marţean cu 15 milioane euro, informează www.ebihoreanul.ro . Concret, Mutu şi mama lui şi-ar fi însuşit ilegal instalaţiile pentru o fabrică de producere a combustibilului biodiesel, aduse în ţară, din Italia, de către Marţean.

Iniţial, scopul celor doi foşti parteneri de afaceri era de a construi o fabrică de combustibil biodiesel în Parcul Industrial Borş, care între timp a devenit funcţională. De pe urma acestei afaceri, Mutu ar fi trebuit să-i plătească lui Marţean suma de 5,5 milioane de euro, dar Marţean a declarat pentru sursa citată că nu a primit niciun leu.

"În baza contractului încheiat în Italia, Mutu ar fi trebuit să-mi achite în rate cele 5,5 milioane euro, cât ar fi fost investiţia pentru partea lui de instalaţie. Dar n-a plătit. Din contră, împreună cu maică-sa, au momit-o cu bani pe tâmpita de nevastă-mea, care a falsificat în numele meu nişte acte, transformând contractul iniţial într-unul de închiriere, ceea ce înseamnă că eu aş fi dat fabrica, pentru 10 ani, firmei Ama Biodiesel. Mai pe scurt, Mutu nu îmi mai plăteşte nimic şi îmi foloseşte proprietatea, iar eu nu pot face nimic", a precizat Marţean, care a făcut plângere la Parchetul Oradea pe numele lui Mutu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...