Albin (FC Petrolul) a semnat un contract cu gruparea mexicană Veracruz

Albin (FC Petrolul) a semnat un contract cu gruparea mexicană Veracruz

Mijlocaşul urguayan Juan Angel Albin de la Petrolul Ploieşti a semnat un contract cu gruparea Veracruz, a anunţat clubul mexican, pe site-ul oficial.

"Bun venit, Albin", i-a urat fotbalistului patronul clubului Veracruz, Fidel Kuri Gatajales, pe Twitter.

Fotbalistul în vârstă de 28 ani a evoluat între 2006 şi 2013 în Primera Division, pentru Getafe (2006-2011) şi Espanol Barcelona (2011-2013). Apoi, Juan Angel Albin a jucat în ţara natală, pentru Nacional Montevideo, club care l-a şi lansat în fotbalul de performanţă.

Din septembrie 2013, el a făcut parte din lotul echipei Petrolul. În turul ediţiei 2014/2015 a Ligii I, Albin a marcat cinci goluri în 14 meciuri jucate.

Formaţia Tiburones Rojos de Veracruz se pregăteşte pentru Turneul Clausura al campionatului mexican, după ce a ocupat locul 17, penultimul, în prima parte a competiţiei.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...