Alexandra Cadanțu, semifinalistă la turneul de la Chiasso (ITF)

Alexandra Cadanțu, semifinalistă la turneul de la Chiasso (ITF)

Jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanțu s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului ITF de la Chiasso (Elveția), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, grație victoriei cu 6-2, 7-5 în fața germancei Anne Schaefer. Cadanțu (24 ani), aflată pe locul 320 în ierarhia WTA, a trecut fără emoții de o adversară de 30 de ani, a cărei cea mai bună clasare din carieră a fost locul 161 (acum e pe 335). Alexandra, în urmă cu aproximativ un an se afla pe locul 59 în lume.

În penultimul act, Alexandra Cadanțu va întâlni o adversară venită din calificări, Yvonne Cavalle-Reimers (Spania), care a trecut în sferturi de franțuzoaica Fiona Ferro cu 7-5, 6-3. Cavalle-Reimers are 22 de ani și locul 502 în ierarhia WTA.

La dublu, Cadanțu și Stephanie Vogt (Liechtenstein), principalele favorite, s-au impus în sferturi cu 1-6, 6-4, 10-8 în fața cuplului Alice Balducci (Italia)/Anne Schaefer (Germania), iar în semifinale vor întâlni perechea româno-maghiară Diana Buzean/Reka-Luca Jani, cap de serie nr. 4, victorioasă cu 6-2, 6-3 în fața echipei georgiene Ekaterine Gorgodze/Sofia Kvațabaia. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia