ALIN PETRACHE, dezvăluiri despre o ascensiune FABULOASĂ

ALIN PETRACHE, dezvăluiri despre o ascensiune FABULOASĂ

Alin Petrache, la Oamenii Realității, 18.30

Alin Petrache, unul dintre cei mai tineri şefi de federaţie din România, a reuşit să readucă rugbiul în prim-planul sportului românesc. În plus, baza sportivă de la Arcul de Triumf este arhicunoscută.

"Încercăm să aducem parteneri şi să promovăm anumite valori. Este un sport care promovează curajul, bărbăţia, modestia... Asta fac la federaţie. Îmi place să muncesc foarte mult", a spus Petrache.

Petrache susţine că ascensiunea sa a fost influenţată de tatăl său, un cunoscut şi prosper om de afaceri.

"Este greu să discut despre tatăl meu. El m-a învăţat să lupt, în copilărie, de aceea am şi ales să fac sport. Mi-a spus că un lider este ales, iar la rugby căpitanul este ales de vestiar şi de staff", a declarat Petrache la Realitatea TV.

"Bunicul, fost vicepreşedinte al federaţiei de tenis pe vremea lui Năstase şi Ţiriac, a fost cel care m-a dus la rugby", a mai dezvăluit Petrache.

"Am trei fete, astfel că programul meu este foarte încărcat. Familia este pe primul plan", a mai spus Petrache.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale