Allegri (Juventus): Am făcut un meci bun, dar cred că puteam juca și mai bine

Allegri (Juventus): Am făcut un meci bun, dar cred că puteam juca și mai bine

Massimiliano Allegri, antrenorul echipei Juventus Torino, și-a lăudat jucătorii pentru succesul obținut în dauna echipei Real Madrid (2-1), din meciul tur al semifinalelor Ligii Campionilor, dar a apreciat că italienii au nevoie de ''o capodoperă'' în retur pentru a obține calificarea în finală, relatează agenția EFE. ''Sunt foarte fericit de nivelul arătat de jucătorii mei, ne-am demonstrat forța și din punct de vedere tehnic am făcut un meci bun, deși cred că puteam juca și mai bine. Cred că toți jucătorii au participat bine în toate fazele de joc, atât ofensiv cât și defensiv. Trebuie să mulțumim clubului că a adus jucători ca Pereyra și Morata, dar avem nevoie de o capodoperă pe Santiago Bernabeu pentru a atinge finala. Important însă este că avem o bază pentru viitor, băieții joacă cu personalitate și au o tehnică bună. Un rezultat bun la Madrid nu este ușor. Știu că această victorie a fost importantă, pentru că un succes în fața Realului nu este ușor în fața unui echipe cu tehnică și viteză cum nu găsești la multe echipe'', a declarat Allegri.

Tehnicianul italian a adăugat că nu crede că Juventus a devenit favorită pentru calificarea în finală: ''Nu cred că suntem favoriți, pentru că mai avem de jucat meciul retur, dar acest rezultat ne dă un mic avantaj. Trebuie să jucăm bine la Madrid și să avem și noroc''.

Juventus s-a impus la Torino cu 2-1 prin golurile marcate de Alvaro Morata (9), Carlos Tevez (57 — penalty), respectiv Cristiano Ronaldo (27). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa o fi?

3 Așa e!

4 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

5 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…