Andreea Mitu și Patricia Țig, calificate în semifinalele probei de dublu la BRD Bucharest Open

Andreea Mitu și Patricia Țig, calificate în semifinalele probei de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea română Andreea Mitu/Patricia Maria Țig s-a calificat, vineri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce au trecut de cuplul Cagla Buyukakcay (Turcia)/Viktorija Golubic (Elveția), cu 6-3, 3-6, 10-5, la Arenele BNR din Capitală.

Mitu și Țig, învingătoare într-o oră și 23 de minute, și-au asigurat un cec de 3.435 dolari și 110 puncte WTA, iar în penultimul act vor înfrunta câștigătoarele din meciul care opune perechile Elena Bogdan/Alexandra Cadanțu (România) și Raluca Olaru (România)/Anna Tatishvili (SUA/N. 3).

Buyukakcay a fost finalistă la ediția de anul trecut, alături de Karin Knapp (Italia), cele două fiind învinse de Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu.

Andreea Mitu a jucat vineri și în sferturi la dublu, fiind învinsă de Monica Niculescu, în trei seturi, cu 4-6, 6-0, 6-2.

Slovena Polona Hercog s-a calificat în semifinalele probei de simplu, după o victorie în două seturi, cu 6-3, 6-3, în fața sârboaicei Aleksandra Krunic, care în faza anterioară trecuse de italianca Roberta Vinci, finalista de anul trecut și a doua favorită anul acesta.

Hercog (87 WTA) o mai învinsese pe Krunic (67 WTA) recent, la Eastbourne, cu 6-2, 6-0, în optimi.

În semifinale, Hercog o va aștepta pe învingătoarea dintre Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia/N. 7) și Danka Kovinic (Muntenegru). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...