ASA Târgu Mureş - CFR Cluj, scor 2-0, în Liga I

ASA Târgu Mureş - CFR Cluj, scor 2-0, în Liga I

Echipa ASA Târgu Mureş a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia CFR Cluj, în ultimul meci din cadrul etapei a X-a a Ligii I, gazdele provocând prima înfrângere a elevilor lui Vasile Miriuţă după şase victorii consecutive.

ASA Târgu Mureş - CFR Cluj, scor 2-0, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

Acesta a fost primul meci al antrenorului Cristian Pustai pe banca tehnică a echipei din Târgu Mureş, după ce l-a înlocuit pe Adrian Falub.

Au marcat: Hora '43, N'Doye '77

În minutul 35, Goga a ratat o lovitură de la 11 metri, dictată de arbitrul Marius Avram, după un fault al lui Susici asupra lui Hora. Şutul lui Goga a fost apărat de Felgueiras.

În minutul 43, Zicu i-a pasat lui Hora, care a marcat cu un şut plasat de la circa 10 metri, din poziţie centrală, dintre Susici şi Larie.

În mintul 77, Ousmane N'Doye a înscris spectaculos cu un şut puternic de la 25 de metri. Senegalezul a lovit balonul cu piciorul stâng, mingea a lovit bara dreaptă a porţii lui Felgueiras, aproape de vinclu, apoi a ricoşat în plasă.

Au evoluat următoarele echipe:

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu - Feussi, Bejan, M. Constantin, Sepsi - G. Mureşan, N'Doye - Hora, Goga (Voiculeţ 79), Zicu (Amauri '72) - Axente (Bumba '86). Antrenor: Cristian Pustai.

CFR Cluj: Felgueiras - Susici, Larie, I. Rada, Camora - Muniru (Christian '27), Monroy - Jakolis (Chanturia '46), Tade, Ivanovski - Guima (Păun '59). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: M.Constantin '50, G. Mureşan '54, Axente '55, Voiculeţ '85 / Tade '68, I. Rada '90+3

Arbitri: Marius Avram - Vasile Marinescu şi Radu Ghinguleac - Iulian Călin.

Observatori: Nicolae Grigorescu şi Constantin Stătescu.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”