Astra Giurgiu s-a calificat în play-off-ul Europa League

Astra Giurgiu s-a calificat în play-off-ul Europa League

Echipa de fotbal Astra Giurgiu s-a calificat în play-off-ul Europa League, după ce a învins cu scorul de 2-1 (2-1) formația engleză West Ham United, în meciul disputat joi, pe stadionul "Marin Anastasovici", în manșa secundă a turului 3 preliminar al competiției, partida tur încheindu-se 2-2. La Giurgiu, meciul a început cum nu se poate mai prost pentru echipa lui Șumudică. În minutul 2, Lanzini înscria cu un șut de la 18 metri, iar englezii erau în avantaj.

Astra a avut o reacție de echipă mare și a întors rezultatul pînă la pauză, prin Constantin Budescu.

Căpitanul Astrei a egalat în minutul 31, cu o super execuție de la 20 de metri.

Patru minute mai tîrziu, Budescu a stabilit scorul final, după o acțiune superbă a lui De Amorim. Mijlocașul a pătruns foarte bine pe partea dreaptă și a trimis mingea în mijlocul careului, de unde Budescu marchează cu un șut cu latul.

În a doua parte a meciului, Astra a jucat foarte bine din punct de vedere tactic. Giurgiuvenii au controlat jocul și i-au impiedicat pe englezii să pună pericol și să aibă ocazii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”