Atletism: Corpul unei atlete din Belarus, găsit într-o pădure din apropiere de Minsk

Atletism: Corpul unei atlete din Belarus, găsit într-o pădure din apropiere de Minsk

Corpul unei atlete din Belarus, Iulia Balîkina, care a participat la Jocurile Olimpice de la Londra în 2012, a fost găsit într-o pădure din apropiere de Minsk, a indicat marți pentru AFP un purtător de cuvânt al Comitetului de anchetă națională. În vârstă de 31 de ani, sprintera din Belarus a dispărut pe 28 octombrie.

Corpul său ''era înfășurat într-o folie de plastic, meticulos acoperită cu spumă'', a declarat purtătorul de cuvânt al Comitetului de anchetă, Serghei Kabakovici, precizând că anchetatorii se află în continuare la fața locului.

Un bărbat de 28 de ani, prietenul sportivei, potrivit anchetatorilor, ar fi inculpat pentru această crimă. Mai devreme, marți, autoritățile din Belarus au anunțat că unul dintre apropiații sportivei ar fi mărturisit crima, asigurând că nu-și amintește de locul unde a fost ascuns cadavrul.

Iulia Balîkina a fost de nenumărate ori campioană a Belarus la sprint. Ea a participat în proba de 100 m și la ștafeta 4x100 m la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, înainte de a fi suspendată doi ani pentru dopaj, în 2013. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Roxen / „Sunt un băiat în corp de fată”