Atletism: Corpul unei atlete din Belarus, găsit într-o pădure din apropiere de Minsk

Atletism: Corpul unei atlete din Belarus, găsit într-o pădure din apropiere de Minsk

Corpul unei atlete din Belarus, Iulia Balîkina, care a participat la Jocurile Olimpice de la Londra în 2012, a fost găsit într-o pădure din apropiere de Minsk, a indicat marți pentru AFP un purtător de cuvânt al Comitetului de anchetă națională. În vârstă de 31 de ani, sprintera din Belarus a dispărut pe 28 octombrie.

Corpul său ''era înfășurat într-o folie de plastic, meticulos acoperită cu spumă'', a declarat purtătorul de cuvânt al Comitetului de anchetă, Serghei Kabakovici, precizând că anchetatorii se află în continuare la fața locului.

Un bărbat de 28 de ani, prietenul sportivei, potrivit anchetatorilor, ar fi inculpat pentru această crimă. Mai devreme, marți, autoritățile din Belarus au anunțat că unul dintre apropiații sportivei ar fi mărturisit crima, asigurând că nu-și amintește de locul unde a fost ascuns cadavrul.

Iulia Balîkina a fost de nenumărate ori campioană a Belarus la sprint. Ea a participat în proba de 100 m și la ștafeta 4x100 m la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, înainte de a fi suspendată doi ani pentru dopaj, în 2013. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile / Detalii greu de digerat din dosarul de act sexual

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...