Atletism: Corpul unei atlete din Belarus, găsit într-o pădure din apropiere de Minsk

Corpul unei atlete din Belarus, Iulia Balîkina, care a participat la Jocurile Olimpice de la Londra în 2012, a fost găsit într-o pădure din apropiere de Minsk, a indicat marți pentru AFP un purtător de cuvânt al Comitetului de anchetă națională. În vârstă de 31 de ani, sprintera din Belarus a dispărut pe 28 octombrie.

Corpul său ''era înfășurat într-o folie de plastic, meticulos acoperită cu spumă'', a declarat purtătorul de cuvânt al Comitetului de anchetă, Serghei Kabakovici, precizând că anchetatorii se află în continuare la fața locului.

Un bărbat de 28 de ani, prietenul sportivei, potrivit anchetatorilor, ar fi inculpat pentru această crimă. Mai devreme, marți, autoritățile din Belarus au anunțat că unul dintre apropiații sportivei ar fi mărturisit crima, asigurând că nu-și amintește de locul unde a fost ascuns cadavrul.

Iulia Balîkina a fost de nenumărate ori campioană a Belarus la sprint. Ea a participat în proba de 100 m și la ștafeta 4x100 m la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, înainte de a fi suspendată doi ani pentru dopaj, în 2013. AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Der Spiegel / Iadul de după vindecare, mărturii. Prin ce pot trece tinerii după Covid și de ce se tem medicii c…

2 Să dea Dumnezeu ca acest om să nu aibă dreptate!

3 PSD, în pragul exploziei! Procurorii se pregătesc de reținerea „Rețelei Burci” / Cristian Burci, fugit acum în D…

4 Scandal de hărțuire sexuală la vârful PMP

5 Vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie: E greu să porți mască? E mult mai greu intubat