Australia, prima echipă care a ajuns în Brazilia pentru Cupa Mondială

Australia, prima echipă care a ajuns în Brazilia pentru Cupa Mondială

Reprezentativa Australiei a sosit, miercuri seară, la Curitiba, iar apoi a plecat spre Vitoria, fiind prima echipă care a ajuns în Brazilia pentru Cupa Mondială ce începe la 12 iunie. Australienii au sosit la Curitiba la ora locală 18.00 (21h00 GMT), de unde au plecat spre Vitoria, unde se află cantonamentul lor, informează Mediafax

Numeroşi reprezentanţi ai forţelor de ordine se aflau în jurul aeroportului din Curitiba de teama unor eventuale manifestaţii, care însă nu au avut loc.

Aproximativ o sută de persoane au salutat sosirea jucătorilor australieni.

"Suntem outsideri. Va fi o bună ocazie să producem surpriza, iar faptul că ne aflăm în ţara fotbalului reprezintă o motivaţie suplimentară", a spus mijlocaşul Tommy Oar.

Australienii vor disputa al treilea Mondial consecutiv şi vor intra în competiţie la 13 iunie, în compania echipei statului Chile.

Următoarele echipe care vor sosi în Brazilia vor fi Croaţia şi Iran la 3 iunie. Ultimele vor fi Coreea de Sud, Ghana şi Portugalia, în 11 iunie.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro