Auto-F1: Fernando Alonso, evacuat cu elicopterul, după un accident, dar în stare bună

Auto-F1: Fernando Alonso, evacuat cu elicopterul, după un accident, dar în stare bună

Pilotul spaniol Fernando a fost transportat cu elicopterul duminică la spitalul din Sant Gugat del Valles, cartier al Barcelonei, după accidentul pe care l-a făcut cu mașina sa McLaren pe circuitul Cataloniei, dar se află în stare bună, după cum au confirmat surse concordante.

"Este OK și comunică fără probleme cu doctorii și cu fizioterapeutul său Fabri Borra", a explicat purtătorul de cuvânt al Federației internaționale de automobilism (FIA), Matteo Bonciani, în timp ce Eric Boullier, directorul echipei de Formula 1 McLaren, rămas pe circuit, a precizat că dublul campion mondial se simte bine.

Fernando Alonso a ieșit violent în decor între virajele 3 și 4 ale circuitului de la Montmelo, în a 4-a și ultima zi de teste dinaintea sezonului, la o viteză de peste 200 km/h. Mașina pare destul de puțin afectată, în pofida violenței șocului.

Pe de altă parte, cel mai bun timp al reuniunii de dimineață a fost realizat de tânărul spaniol Carlos Saint Jr (Toro Rosso), fiul dublului campion mondial de raliuri, cu 1min25sec604/1000, urmat de Sebastian Vettel (Ferrari) — 1min26sec312/1000 și de Nico Huelkenberg (Force India-Mercedes) — 1min26sec591/1000. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

4 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

5 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon