Avalanşă de medalii pentru România la Doha: Larisa Iordache, aur la bârnă şi sol. Diana Bulimar, argint la sol

Avalanşă de medalii pentru România la Doha: Larisa Iordache, aur la bârnă şi sol. Diana Bulimar, argint la sol

După două zile, Larisa Iordache a reuşit un hattrick al medaliilor de aur. Joi, în prima zi, ea câştigase locul 1 la sărituri. Azi, ea a mai luat două medalii de aur în finalele de la bârnă şi sol. La ultima probă, Iordache s-a bătut pentru locul 1 cu Diana Bulimar, care s-a clasat pe doi, cucerind argintul. Bulimar a ratat de puţin podiumul la bârnă, acolo unde s-a clasat pe locul 4.

Potrivit Digi Sport, cea de-a 7-a ediţie a concursului găzduit de Aspire Academy Dome e dotată cu premii totale de 50.000 de dolari, pentru fiecare aparat fiind acordate, în ordinea locurilor, de la 1 la 8, 1.500, 1.200, 800, 500, 400, 300, 200 şi 100 de dolari.

Următoarele etape din Cupa Mondială vor avea loc la Ljubljana (Slovenia, 18-20 aprilie), Osijek (Croaţia, 25-27 aprilie), Anadia (Portugalia, 29 mai-1 iunie), Gent (Belgia, 23-24 august) şi Medellin (Columbia, 5-7 septembrie).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro