"Blatter merită premiul Nobel pentru Pace", consideră Vladimir Putin

"Blatter merită premiul Nobel pentru Pace", consideră Vladimir Putin

Președintele demisionar al Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), Joseph Blatter, este un "om respectabil", care merită premiul Nobel pentru Pace datorită "contribuției sale colosale în domeniul umanitar", a declarat, joi, președintele Rusiei, Vladimir Putin, citat de AFP.

"Joseph Blatter a făcut o muncă considerabilă pentru fotbalul mondial. Contribuția sa în domeniul umanitar este colosală... Iată omul căruia ar trebui să-i fie acordat premiul Nobel pentru Pace", a afirmat șeful statului rus în cadrul conferinței sale de presă anuale, într-un moment în care FIFA este marcată de un amplu scandal de corupție vizând, între altele, condițiile de atribuire a Cupei Mondiale din 2018 Rusiei.

Joseph Blatter, președintele demisionar al Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), riscă suspendarea din fotbal pentru o plată controversată de 1,8 milioane euro către Michel Platini în 2011 și un contract de drepturi TV presupus păgubos pentru instanța supremă a fotbalului mondial.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu