Box: Fostul campion mondial O'Neil Bell, împușcat mortal la Atlanta

Box: Fostul campion mondial O'Neil Bell, împușcat mortal la Atlanta

Fostul campion mondial jamaican de box la categoria grea-ușoară, O'Neil Bell, în vârstă de 40 de ani, a fost împușcat mortal joi la Atlanta, după toate probabilitățile de hoți, a anunțat presa americană, citată de AFP.

Detronat de titlurile IBF, WBA și WBC de către francezul Jean-Marc Mormeck în 2007, Bell cobora dintr-un autobuz când a fost atacat, conform publicației The Atlanta Journal-Constitution, citând surse ale poliției. Cei patru indivizi sunt în prezent dați în urmărire.

Bell a agățat mănușile în cui după o ultimă victorie în decembrie 2011, în fața lui Rico Cason, învins prin KO în prima repriză. În 13 ani de carieră, Bell a obținut 27 de victorii, dintre care 25 prin KO, patru înfrângeri și un meci nul.

Campion mondial IBF din 2005, el l-a învins în 2006 pe Mormeck, care deținea pe atunci titlurile WBA și WBC. Cu ocazia revanșei, 14 luni mai târziu, francezul s-a impus prin decizie unanimă în fața arbitrilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...