Box: Manny Pacquiao va disputa în aprilie 2016 ultimul meci al carierei sale

Box: Manny Pacquiao va disputa în aprilie 2016 ultimul meci al carierei sale

Boxerul filipinez Manny Pacquiao, campion mondial la 8 categorii diferite, va urca pentru ultima oară în ring în luna aprilie, a anunțat promotorul său Bob Arum. ''Manny mi-a spus că meciul din 9 aprilie va fi ultimul din cariera sa'', a declarat Arum, citat de presa canadiană.

Pacquiao, 36 ani, nu a mai boxat după înfrângerea suferită în fața americanului Floyd Mayweather Jr. în meciul secolului disputat la Las Vegas în luna mai, de unificare ale centurilor WBA, WBC și WBO la categoria welter.

În luna mai, filipinezul a fost operat la umărul drept și va relua antrenamentele în decembrie, a adăugat Arum. Locația și adversarul lui Pacquiao nu au fost încă stabiliți, dar cele mai probabile variante sunt britanicul Amir Khan, mexicanul Juan Manuel Marquez, americanii Timothy Bradley sau Terence Crawford. Manny are în palmares 57 victorii, 6 înfrângeri și 2 egaluri. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”