Buffon nu se gândește încă la retragere

Buffon nu se gândește încă la retragere

Gianluigi Buffon, portarul echipei italiene de fotbal Juventus Torino, în vârstă de 37 de ani, a spus că nu se gândește încă la retragere și că ar fi o greșeală să agațe ghetele în cui cât timp simte că este în continuare în mare formă, scrie Reuters. "Un jucător se retrage când simte că nu mai e ce era înainte pe gazon", a declarat Buffon după victoria de marți a lui Juventus, 1-0 acasă cu AS Monaco în turul sferturilor de finală ale Champions League. "Privind obiectiv situația, nu e cazul meu. Voi continua să joc cât timp o fac bine, altfel ar fi o eroare. De ce să spui adio fotbalului dacă joci bine?", a adăugat el.

Buffon, care a ajutat-o pe Juve să câștige trei titluri consecutive în Serie A și e în continuare titular în naționala Italiei, a avut trei intervenții importante în jocul de marți.

El a venit la Juve de la Parma în 2001 și a rămas la "Bătrâna Doamnă" chiar și după retrogradarea în Serie B în urma scandalului Calciopoli, al meciurilor trucate, în 2006, an în care a ajutat "Squadra Azzurra" să câștige titlul mondial. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?