Campionul de skandenberg Ion Oncescu a premiat o femeie cu 68.000 de euro

Campionul de skandenberg Ion Oncescu a premiat o femeie cu 68.000 de euro

Comunicat de presă

“Al 39-lea premiu Mega Jackpot, în valoare de 300.104 Lei, a fost câştigat duminică, 10 august, de catre o norocoasă jucătoare din Alba Iulia. Astfel, aceasta a devenit prima femeie care a câştigat la Mega Jackpot, după ce precedentele 38 de premii, cu o valoare cumulată de aproape 3 milioane de euro, au fost câştigate numai de către bărbaţi.
Norocul a fost de genul feminin în dimineaţa zilei de duminică, 10 August 2014, când o jucătoare de la Game World Alba Iulia a avut inspiraţia să aleagă aparatul Mega Jackpot 217 din agenţia Stanleybet.
La ora 11:47, după aproximativ 10 minute de joc la acest aparat, un pariu de doar 75 de bani a deschis secvenţa specială de jocuri gratuite, pe parcursul cărora norocoasa jucătoare a câştigat Marele Premiu Mega Jackpot, în valoare de 300.104 Lei.
“Nu sunt o jucătoare împătimită dar îmi place să mă relaxes la sala de jocuri, în special în weekend. Mi-am dat seama că se întampla ceva iesit din comun, dar din cauza emoţiilor nici nu am realizat cât am câştigat. Nici acum nu îmi vine să cred cu adevarat că jucând doar câţiva lei am câştigat un premiu atât de mare. Banii sunt foarte bineveniţi, împreună cu soţul meu vom folosi o bună parte din ei pentru a ne îngriij sănătatea Pot spune cu mâna pe inimâ că acest premiu ne-a schimbat viaţa” a mărturisit emoţionată femeia în vârstă de 55 de ani.
Mega Jackpot, singurul sistem de jackpot progresiv din România, a îmbogăţit astfel în cei aproape 4 ani de la lansarea în România 39 de oameni, 8 dintre premii fiind acordate de la începutul anului şi până acum. Totalul premiilor Mega Jackpot acordate până în prezent depăşeşte 13 milioane de lei.
Festivitatea de premiere a avut loc miercuri, 13 august, de la ora 19:00 în incinta Game World - Alba Mall şi cu această ocazie Ion Oncescu, ambasadorul Mega Jackpot şi campion mondial la skandenberg a oferit premiul câştigătoarei.

Despre Mega Jackpot
Mega Jackpot reprezintă un sistem unic în România, prezent doar în agenţiile Stanleybet din toată ţara, al cărui câştig porneşte, după fiecare premiu acordat, de la 200 000 de lei. Acesta cuprinde 218 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar marele premiu se acumulează de la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe.
De la lansare şi până în prezent Mega Jackpot a acordat premii totale în valoare de aproximativ 3 milioane de euro.
Despre Stanleybet
Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt disponibile în România, în peste 350 de agenţii, din mai bine de 90 de oraşe. Pe lângă gama variată de pariuri sportive, în agenţiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internaţionale, pe rezultatele diferitelor concursuri Eurovision, Sanremo, pe câştigătorii Festivalului de Film European, Oscar, Grammy, pe consursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea României –, precum şi pe evenimentele virtuale V-Sports.
Stanleybet International este în prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care operează peste 2 000 de agenţii de pariuri în 8 state europene.
Despre Game World
Game World România este una dintre companiile reprezentative pe piaţa centrelor de divertisment din România, având ca domeniu de activitate organizarea şi exploatarea sălilor de jocuri electronice.Compania este prezentă în Bucureşti şi în alte 5 oraşe importante din ţară: Cluj-Napoca, Constanţa, Braşov, Sibiu şi Alba Iulia.
Încă de la inaugurarea primei săli de jocuri din capitală, în septembrie 1999, reţeaua Game World România s-a extins continuu, ajungând în prezent la un total de 11 săli de jocuri cu peste 720 de posturi de joc şi peste 500 de angajaţi.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...