Canadianca Eugenie Bouchard, eliminată în primul tur la Roland Garros

Canadianca Eugenie Bouchard, eliminată în primul tur la Roland Garros

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard, semifinalistă anul trecut, a fost eliminată încă din primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului, fiind învinsă marți în două seturi, 6-4, 6-4, de franțuzoaica Kristina Mladenovic.

Cap de serie nr. 6, Eugenie Bouchard a pierdut anul trecut în semifinale în fața rusoaicei Maria Șarapova, viitoarea câștigătoare a turneului parizian, după o finală cu Simona Halep.

Senzația sezonului 2014, ea a ajuns în finală la Wimbledon și în semifinale la Openul Australiei. Însă, de la începutul lunii februarie, jucătoarea din Quebec nu mai este decât umbra a ceea ce a fost anul trecut.

În aprilie, Bouchard, învinsă în ambele partide de simplu ale meciului Canada — România (2-3) din play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup, a admis la finalul întâlnirii că traversează cea mai nefastă perioadă a carierei sale. Bouchard a fost învinsă la simplu atât de Alexandra Dulgheru cât și de Andreea Mitu.

În ce o privește, Kristina Mladenovic, venită încrezătoare la Paris după ce a disputat sâmbătă finala la Strasbourg, a mitraliat-o pur și simplu pe adversara sa cu lovituri puternice aproape tot meciul. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

4 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor

5 Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?