Canadianca Eugenie Bouchard, eliminată în primul tur la Roland Garros

Canadianca Eugenie Bouchard, eliminată în primul tur la Roland Garros

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard, semifinalistă anul trecut, a fost eliminată încă din primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului, fiind învinsă marți în două seturi, 6-4, 6-4, de franțuzoaica Kristina Mladenovic.

Cap de serie nr. 6, Eugenie Bouchard a pierdut anul trecut în semifinale în fața rusoaicei Maria Șarapova, viitoarea câștigătoare a turneului parizian, după o finală cu Simona Halep.

Senzația sezonului 2014, ea a ajuns în finală la Wimbledon și în semifinale la Openul Australiei. Însă, de la începutul lunii februarie, jucătoarea din Quebec nu mai este decât umbra a ceea ce a fost anul trecut.

În aprilie, Bouchard, învinsă în ambele partide de simplu ale meciului Canada — România (2-3) din play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup, a admis la finalul întâlnirii că traversează cea mai nefastă perioadă a carierei sale. Bouchard a fost învinsă la simplu atât de Alexandra Dulgheru cât și de Andreea Mitu.

În ce o privește, Kristina Mladenovic, venită încrezătoare la Paris după ce a disputat sâmbătă finala la Strasbourg, a mitraliat-o pur și simplu pe adversara sa cu lovituri puternice aproape tot meciul. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro