Ce pariuri cu Simona Halep au "scos" pe piaţă britanicii înaintea debutului la Australian Open

Ce pariuri cu Simona Halep au "scos" pe piaţă britanicii înaintea debutului la Australian Open

Au mai rămas câteva ore până la startul primului turneu de Grand Slam al anului  - Australian Open - astfel că se va şi ultimele calcule. Inclusiv de către pariori, care cu siguranţă că nu vor rata marele Rendez-vouz cu turneul de la Melbourne.

 Simona Halep este cotată la casele de pariuri ca a treia favorită, având o cotă care se învârte în jurul cifrei 8 la câştigarea Australian Open. Practic, orice euro investit pe româncă se înmulţeşte de opt ori în cazul în care ea va triumfa la Melbourne. Serena Williams este principala favorită şi la acest capitol - 3.50, iar Maria Şarapova o urmează - 6.00, scrie prosport.ro.

Având în vedere importanţa evenimentului, casele de pariuri şi-au diversificat ofertele la Australian Open. Spre exemplu, britanicii au pregătit evenimente inclusiv pe parcursul comun al unor jucători de Top. Simona Halep, ajunsă la un nivel extraordinar de performanţă, nu avea cum să lipsească din "registre".

Cel mai simplu pariu cu Simona în prim-plan sună în felul următor: Halep, Ivanovic şi Nadal îşi câştigă meciurile din primul tur. Pentru această "combinaţie" bookmakerii oferă o cotă de 1.33! Pariurile mai complicate aduc în prim-plan şi cote mult mai tentante. Spre exemplu, pentru evenimentul Simona Halep, Maria Şarapova, Eugenie Bouchard şi Ana Ivanovic câştigă în primul tur cu 2-0 la seturi se oferă o cotă de 2.50.

O unitate pariată se înmulţeşte de 26 de ori dacă semifinalele din acest an se vor desfăşura între Simona Halep - Maria Şarapova şi Petra Kvitova - Serena Williams. Cota este însă pe măsura şanselor ca acest lucru să se şi întâmple, având în vedere că în 2014, nici Serena, nici Şarapova nu au ajuns în semifinale. Dintre marile favorite, doar Na Li şi Agnieszka Radwanska au ajuns în penultimul act la competiţiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...