Ce urmează pentru handbalul masculin după dezastrul cu Finlanda: preşedintele FRH a anunţat că va tăia în carne vie

Ce urmează pentru handbalul masculin după dezastrul cu Finlanda: preşedintele FRH a anunţat că va tăia în carne vie

„E o contraperformanţă care ne arată exact unde suntem cu handbalul masculin. Trebuie să tratăm cauza, nu efectul. E nevoie de o restructurare masivă la toate nivelurile“, şi-a început Dedu discursul. 

 

Întrebat dacă aşa cum a spus Gaţu, unii jucători s-au dat accidentaţi, înaintea returului cu Finlanda, Dedu a încercat să fie diplomat. „E greu de spus, dacă s-au dat accidentaţi. Cert e că atitudinea nu e cea potrivită la nivelul lotului. De ce? Mi-e greu să dau un răspuns“, a continuat preşedintele FRH.

 

Acesta a admis însă că ia în considerare o măsură radicală. „Această generaţie mai are o şansă: dubla cu Suedia, la 7 şi 15 iunie, pentru calificarea la Mondialul din 2015. Dacă ratează şi această şansă, atunci se impune renunţarea la actuala generaţie şi creşterea unor copii pentru viitoarele campanii“, a adăugat Dedu. 

 

Suedia, adversara tricolorilor în play-off-ul pentru Mondialul din 2015, e vicecampioana olimpică.

 

Pleacă Voica?

 

După eliminarea în faţa Finlandei, s-a vehiculat că selecţionerul Eliodor Voica, care pregăteşte şi vicecampioana Ştiinţa Dedeman Bacău, va demisiona de la prima reprezentativă. „Deocamdată, n-am vorbit cu selecţionerul, aşa că nu ştiu nimic despre intenţiile sale“, ne-a spus Alexandru Dedu.

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”