Cea mai TARE VESTE despre MICHAEL SCHUMACHER

Cea mai TARE VESTE despre MICHAEL SCHUMACHER

Sabine Kehm a reactionat dupa ce presa din Anglia a publicat mai multe articole alarmante despre starea lui Michael Schumacher.

"Eu pot spune doar atat, exista semne incurajatoare", a declarat Sabine Kehm pentru publicatia germana Bild, citata de ziare.com .

Sabine kehm a negat informatiile potrivit carora Michael Schumacher s-ar afla intr-o stare vegetativa persistenta, dar si pe cele care spun ca sotia fostului pilot ii amenajeaza un salon in vila familiei: "Aceste zvonuri sunt nefondate. Se fac intr-adevar lucrari de amenajare la vila, dar numai pentru ca tatal lui Schumacher, Rolf, se va muta acolo".

Michael Schumacher se afla in coma de la sfarsitul anului trecut, cand a suferit un accident teribil la schi. Fostul pilot de Formula 1 s-a lovit cu capul de o stanca si, desi a ajuns in cateva ore la spitalul din Grenoble, nu si-a mai revenit.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”