Chiricheş, o oră în echipa lui Tottenham, după două meciuri de pauză. Spurs a pierdut derby-ul cu West Ham, 0-2

Chiricheş, o oră în echipa lui Tottenham, după două meciuri de pauză. Spurs a pierdut derby-ul cu West Ham, 0-2

Etapa a 37-a, penultima din Anglia, s-a deschis cu derby-ul londonez West Ham - Tottenham, pe „Boleyn Ground", unul în care a revenit şi Chiricheş în echipa lui Spurs. Schimbat la pauza meciului cu West Brom, 3-3, din 12 aprilie, după o evoluţie mai slabă, fundaşul român n-a mai fost folosit de către tehnicianul Sherwood în ultimele două meciuri. În victoria cu Fulham (3-1), a fost doar rezervă nefolosită, apoi la succesul cu Stoke (1-0), din deplasare, nici n-a prins lotul. 

 

Sherwood l-a lăsat pe bancă pe Chiricheş şi în partida cu West Ham, de sâmbătă, când a început cu un cuplu de fundaşi centrali Dawson - Kaboul, dar l-a trimis pe român în teren în minutul 29. 

 

De ce? În faţa unei echipe care teoretic mai putea risca retrogradarea, West Ham, Tottenham a început slab, iar în minutul 25, pe un contraatac, Kaboul l-a faultat din postura de ultim apărător de Kaboul. Centralul l-a eliminat pe jucătorul francez, apoi la mai puţin de două minute, West Ham a deschis scorul, după un corner, şi o lovitură de cap a lui Andy Carroll, care l-a şters pe cap pe Kane, tânărul atacant al lui Totteham, apoi a intrat în poartă. 

 

Era 1-0 pentru West Ham şi momentul ca Sherwood să facă nişte ajustări. L-a trimis pe teren pe Chiricheş (29), în locul ghinionistului Kane, pentru a echilibra defensiva. Doar că, în superioritate, tot gazdele au presat şi au controlat meciul. Iar în penultimul minut al primei reprize, Downing a marcat pentru 2-0, cu o lovitură liberă care a găsit o breşă în zidul lui Spurs. Zarurile erau aruncate. 

 

West Ham a controlat şi repriza secundă, una în care Chiricheş nu s-a remarcat şi a evoluat în nota unei echipe care, la 0-2 şi în inferioritate, s-a concentrat mai mult să limiteze proporţiile scorului. 

 

Cea mai mare ocazie a oaspeţilor a venit abia în prelungiri, când goalkeeperul Adnan a avut o paradă excelentă la şutul lui Rose. 

 

Tottenham este pe locul 6, ultimul care duce în Liga Europa (în cazul în care Arsenal nu câştigă finala Cupei Angliei, cu Hull), dar poate fi egalată de Manchester United, care are şase puncte mai puţin, dar şi două restanţe. 

 

 

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mama senatoarei Șoșoacă, medic: În România, sunt 7 din cele 8 puncte hiperenergetice ezoterice

2 Expert israelian / Cel mai mare experiment realizat pe oameni în secolul al XXI-lea. Israelul a primit vaccinur…

3 Olivia Steer / Bill Gates ne-a infectat cu COVID să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii

4 Lucrurile se complică / Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau p…

5 VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire