Componenţa echipelor României pentru Campionatele Mondiale de gimnastică de la Nanning

Federaţia Internaţională de Gimnastică a anunţat, miercuri, înscrierile nominale pentru Campionatele Mondiale de la Nanning, care se vor desfăşura între 3 şi 12 octombrie, România având 14 gimnaşti înscrişi pe listele competiţiei.

Potrivit anunţului FIG, România le-a înscris la feminin pe gimnastele Ştefania Stănilă, Ana Maria Ocolişan, Larisa Iordache, Silvia Zarzu, Andreea Munteanu, Cristina Tudorache şi Ioana Nicoară. De asemenea, la masculin au fost înscrişi Andrei Ursache, Cristian Băţagă, Daniel Rădeanu, Andrei Muntean, Marius Berbecar, Vlad Cotuna, Laurenţiu Nistor.

Listele de înscrieri anunţate, miercuri, de forul internaţional de profil pot suferi modificări până cu 24 de ore înaintea debutului competiţiei.

La Campionatele Mondiale de la Nanning (China), programate între 3 şi 12 octombrie, vor participa peste 600 de sportivi din 74 de ţări. Competiţia programează finale pe echipe, la individual-compus, dar şi pe aparate, pentru un total de 14 evenimente care vor fi medaliate.

Potrivit anunţului FIG, primele 24 de echipe clasate la CM de la Nanning se vor califica la CM din 2015, de la Glasgow, de unde primele opt clasate vor obţine calificarea directă la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016. Echipele clasate pe locurile 9-16 la CM de anul viitor vor participa la o competiţie preolimpică din care primele patru clasate vor obţine "biletele" pentru Rio.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

2 CULISE / Cine e baronul PSD care a ordonat anularea zborurilor TAROM în ziua moţiunii. DNA începe audierile

3 Dăncilă poate lua între 8 și 18 ani de pușcărie după denunțul lui Dragnea!

4 ALERTĂ / Guvernul PSD, RUȘINEA Europei, a încercat să ÎNȘELE Comisia Europeană și să deconteze din fonduri UE pr…

5 Rareș Bogdan o calcă-n picioare pe „Proasta Pământului” după minciuna despre fabrica Volkswagen!

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!