Contract record: 325 de milioane de dolari pe 13 ani pentru un jucător de baseball

Contract record: 325 de milioane de dolari pe 13 ani pentru un jucător de baseball

Clubul de baseball Miami Marlins îi oferă un contract fără precedent în istoria sportului profesionist american jucătorului Giancarlo Stanton, în valoare totală de 325 de milioane de dolari (260 de milioane de euro) pentru 13 ani.

Potrivit canalului TV CBS, care citează surse din interiorul gruprării, înţelegerea va fi oficializată miercuri.

Stanton, 25 de ani, evoluează pentru Marlins din 2010 şi a încheiat pe locul secund în ierarhia care stabileşte cel mai bun jucător din National League, una dintre cele două conferinţe ale MLB.

Giancarlo Stanton, 37 de "home-runs" în 145 de meciuri, cele mai multe din NL în sezonul regulat 2014, nu a mai jucat din septembrie, după ce a fost lovit în faţă de o minge aruncată de "pitcher-ul" Mike Fiers de la Milwaukee Brewers, care i-a provocat mai multe fracturi faciale şi i-a afectat dantura.

De la fondarea sa în 1993, Marlins a câştigat World Series în 1997 şi 2003, dar în acest an nu s-a calificat în play-off.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

3 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...