Corona Braşov – Săgeata Năvodari 0-0 şi Oţelul Galaţi – Chiajna 2-0: Liga I s-a reluat cu „calvarul“ de vineri seară

Corona Braşov – Săgeata Năvodari 0-0 şi Oţelul Galaţi – Chiajna 2-0: Liga I s-a reluat cu „calvarul“ de vineri seară

Într-un duel care se poate repeta, în sezonul viitor, în liga secundă, Corona Braşov şi Săgeata Năvdori au încheiat la egalitate, scor 0-0. Cel mai important moment al jocului a fost un penalty ratat de Sergiu Buş în minutul 22, atacantul celor de la Corona trimiţând balonul peste poartă.

În celălalt meci al serii, Oţelul a trecut de Concordia Chiajna, scor 2-0, după golurile marcate de Astafei (73) şi Zaharia (76). Rezultat a adus prima înfrângere pentru Marius Şumudică pe banca celor de la Chiajna. Până acum, tehnicianul bifase două egaluri şi o victorie.

Corona Braşov rămâne pe ultimul loc cu 13 puncte, la 12 puncte de poziţia a 14-a, prima care asigură rămânerea în Liga I. Săgeata Năvodari a ieşit, momentan, din zona retrogradării. Cu punctul obţinut la Braşov, trupa pregătită de Cătălin Anghel a ajuns pe locul 14, cu un punct peste Universitatea Cluj, care joacă, luni, acasă, cu Gaz Metan Mediaş.

Oţelul e pe 12 cu 28 de puncte, iar Chiajna un loc mai sus, cu 31 de puncte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...