Cristi Borcea a ajuns din nou la spital, pentru un control oftalmologic

Cristi Borcea a ajuns din nou la spital, pentru un control oftalmologic

Omul de afaceri Cristian Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători şi încarcerat la Penitenciarul Poarta-Albă, a ajuns din nou la spital, marţi, de data aceasta pentru un control oftalmologic.

Cristian Borcea a fost dus, marţi dimineaţă, la Spitalul Militar din Constanţa, unde a stat câteva zeci de minute, fiind apoi transportat înapoi la penitenciar.

”Persoana privată de libertate a fost transportată la o unitate sanitară pentru un control oftalmologic de rutină, după care s-a întors la penitenciar”, au declarat, marţi, reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă.

În ultimele luni, Cristi Borcea a fost transportat de mai multe ori la spital, el având probleme cardiace.

Astfel, Borcea a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa la începutul lunii iulie, după ce a acuzat dureri în zona toracelui. El a fost transportat la spital de două ori, fiind internat la Secţia de Cardiologie pentru analize şi investigaţii amănunţite, fiindu-i făcută şi o coronarografie, care, potrivit medicilor, a ieşit bine. În luna august, Cristi Borcea a ajuns la aceeaşi unitate sanitară, pentru analize şi investigaţii care nu puteau fi făcute în reţeaua sanitară a penitenciarelor.

Cristi Borcea a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători, el executându-şi pedeapsa la Penitenciarul Poarta-Albă.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 O dobitoacă

4 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului

5 „Vrem 1,5 milioane euro sau publicăm pozele“