Cristi Chivu: Aş prefera să mă ocup de partea administrativă, dar m-am gândit şi la antrenorat

Cristi Chivu: Aş prefera să mă ocup de partea administrativă, dar m-am gândit şi la antrenorat

Fostul fundaş Cristian Chivu, retras din activitate la 31 martie, a declarat, marţi, că nu a luat o decizie în ceea ce priveşte viitorul său, însă a menţionat că ar prefera să ocupe o funcţie administrativă în fotbal, dar în acelaşi timp a recunoscut că s-a gândit şi la antrenorat.

"Nu m-am gândit încă la ce voi face. Prioritatea era să merg în vacanţă, ceea am şi făcut, apoi fetele să înceapă şcoala, iar acum urmează să mă gândesc şi la ce voi face. Am avut propuneri, încă mă gândesc la ele, le iau în considerare, iar atunci când voi hotărî ce voi face cu siguranţă voi anunţa. Dar deocamdată nu ştiu nici eu. Aş prefera să mă ocup mai mult de partea administrativă, dar nu neg că în ultimul timp m-am gândit şi la antrenorat. Probabil pentru că îmi lipseşte vestiarul, mirosul ierbii, chiar dacă eu sunt alergic la iarbă", a spus Chivu.

Referitor la oferta preşedintelui Răzvan Burleanu de a prelua o funcţie în cadrul Federaţiei Române de Fotbal, fostul căpitan al echipei naţionale a explicat că a dat un răspuns acestei propuneri la momentul respectiv. "Am avut o discuţie cu preşedintele Burleanu atunci, mi-am spus părerea şi atunci, el o ştie foarte bine, şi atâta tot. E o discuţie pe care am avut-o între şase ochi, şi cu paparazzi afară, dar e o discuţie care va rămâne între noi", a menţionat fostul jucător.

Întrebat dacă accepta oferta în cazul în care aceasta venea din partea lui Gheorghe Popescu, Chivu a răspuns: "Se ştie foarte bine că am fost printre primii cărora Gică Popescu le-a propus să vină în echipa lui. Alegerea lui de a candida la preşedinţia FRF a stat şi în răspunsul meu şi al lui Gică Hagi".

Retras din activitate la 31 martie din cauza unei accidentări, Cristian Chivu a afirmat că recuperarea decurge bine dar a precizat că îi este dor de minge. "Mi-e dor de minge pentru că nu am lovit mingea de un an şi o lună, ca să fiu exact. Normal că mi-e dor de minge. Bine, mă mai joc aşa, în casă, cu o minge de burete cu fetele. Timp am, dar nu am voie să joc. Recuperarea merge bine, merg desculţ. Era ceea ce îmi doream de la început. Aveam de ales între a încerca să mai joc şi a trăi o viaţă normală alături de familie şi să mă pot bucura de mers, de o mică mişcare. Eu m-am lăsat de fotbal pentru că am fost constrâns să mă las, nu aveam altă alegere. Ştiam că nu mai pot să joc indiferent de vârstă. Am ştiut de la început că e un lucru pe care trebuie să îl fac dacă vreau să mai duc o viaţă normală în continuare. Aşa că am ales lucrul ăsta şi mersul desculţ decurge bine. Aştept să încep şi cu alergările. Am mai jucat şi puţin tenis, dar mai mult pe loc. Sunt spre bine", a menţionat el.

Cristian Chivu a participat, luni, la lansarea campaniei de promovare a noului portofoliu al companiei UPC România care introduce posibilitatea de personalizare a pachetelor. Campania îi are ca protagonişti pe membrii familiei Chivu - Cristian, Adelina şi cele două fetiţe, Natalia şi Anastasia.

Fundaşul Cristian Chivu şi-a anunţat retragerea din activitate la 31 martie , dată la care şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Internazionale Milano, grupare la care evolua de şapte sezoane. Chivu s-a accidentat la un deget de la piciorul drept în august 2012, fiind operat de atunci de patru ori, ultima dată în Statele Unite ale Americii, în februarie. Chivu nu a mai jucat niciun meci din mai 2013.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...