Cristi Tănase a semnat un contract valabil trei ani cu Sivasspor

Cristi Tănase a semnat un contract valabil trei ani cu Sivasspor

Mijlocașul Cristian Tănase, care a evoluat până acum în China, la Tianjin Teda, a semnat, vineri, un contract valabil trei ani cu gruparea din prima ligă turcă Sivasspor.

'Clubul Medicana Sivasspor continuă campania de achiziții pentru partea a doua a campionatului prin transferul lui Cristian Tănase, jucător care a semnat un contract valabil trei ani. În vârstă de 28 de ani și având o înălțime de 1,77 cm, Tănase este component al echipei naționale a României, unde evoluează ca mijlocaș central sau mijlocaș stânga', anunță clubul Sivasspor pe site-ul său oficial.

Noua echipă a lui Cristian Tănase este angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, ocupând în prezent locul 15 în prima ligă din Turcia, cu doar 14 puncte obținute după 17 etape.

Cristian Tănase a venit la Sivasspor din postura de jucător liber de contract. El evolua la formația chineză Tianjin Teda din luna iulie a anului trecut, când a fost cedat de Steaua în schimbul sumei de 1 milion de euro.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”