Cristi Tănase a semnat un contract valabil trei ani cu Sivasspor

Cristi Tănase a semnat un contract valabil trei ani cu Sivasspor

Mijlocașul Cristian Tănase, care a evoluat până acum în China, la Tianjin Teda, a semnat, vineri, un contract valabil trei ani cu gruparea din prima ligă turcă Sivasspor.

'Clubul Medicana Sivasspor continuă campania de achiziții pentru partea a doua a campionatului prin transferul lui Cristian Tănase, jucător care a semnat un contract valabil trei ani. În vârstă de 28 de ani și având o înălțime de 1,77 cm, Tănase este component al echipei naționale a României, unde evoluează ca mijlocaș central sau mijlocaș stânga', anunță clubul Sivasspor pe site-ul său oficial.

Noua echipă a lui Cristian Tănase este angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, ocupând în prezent locul 15 în prima ligă din Turcia, cu doar 14 puncte obținute după 17 etape.

Cristian Tănase a venit la Sivasspor din postura de jucător liber de contract. El evolua la formația chineză Tianjin Teda din luna iulie a anului trecut, când a fost cedat de Steaua în schimbul sumei de 1 milion de euro.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”