Cristian Săpunaru: Echipele României și Irlandei de Nord au 50-50% șanse de victorie

Cristian Săpunaru: Echipele României și Irlandei de Nord au 50-50% șanse de victorie

Fundașul Cristian Săpunaru a declarat luni că echipele Irlandei de Nord și României au șanse egale de victorie, în meciul programat sâmbătă în grupa F preliminară a EURO 2016.

''Echipele României și Irlandei de Nord au 50 — 50 la sută șanse de victorie. Cu toate că jucăm la ei acasă, sper ca la finalul meciului să ieșim învingători de pe teren'', a arătat Cristian Săpunaru, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la baza sportivă de la Mogoșoaia.

Întrebat despre contractul său, Florin Andone, care a evoluat la Cordoba, a declarat la conferința de presă: ''Acum, mă gândesc doar la jocul pe care îl are echipa națională de fotbal a României, cu formația Irlandei de Nord. În continuare, vom vedea ce se va întâmpla''.

Portarul Ciprian Tătărușanu a precizat jurnaliștilor: ''Nu am jucat la echipa mea de club, pentru faptul că nu am fost recuperat total. Era normal ca antrenorul nostru să aleagă dintre doi portari de valori egale, pe cel care se simțea mai bine din punct de vedere fizic. Acum, mă simt bine, medicul a spus că sunt sănătos. Rămâne să vedem doar dacă antrenorul va apela la serviciile mele în jocul de sâmbătă cu formația Irlandei de Nord''.

Alexandru Chipciu a opinat că România este superioară Irlandei de Nord: ''Am venit din scurta noastră vacanță cu forțe proaspete. Sper să fie un an bun pentru noi. La București, echipa Irlandei de Nord a avut o evoluție modestă. Dar, trebuie să ne gândim bine că la acel joc au lipsit mulți fotbaliști importanți din echipa lor. Acum, o să ne fie mai greu. Cred că din punct de vedere valoric, echipa noastră este superioară formației din Irlanda de Nord''.

Meciul dintre naționalele Irlandei de Nord și României va avea loc pe 13 iunie, la Belfast, pe stadionul Windsor Park, în preliminariile EURO 2016.

AGERPRES (A — autor: Aristotel Bunescu, editor: Teodor Ciobanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 VIDEO Imagini rare de pe linia frontului din Ucraina

3 Foarte interesante amănunte!

4 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...

5 Ucraina a primit sistemul de apărare aeriană NASAMS care ar trebui să schimbe situația de pe câmpul de luptă