Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist al sezonului 2013/2014 în Europa

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist al sezonului 2013/2014 în Europa

Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost ales, joi, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Monte Carlo, cel mai bun fotbalist al sezonului 2013/2014 în Europa.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist al sezonului 2013/2014 în Europa (Imagine: mediafax Foto/AFP)

Ronaldo i-a devansat în opţiunile jurnaliştilor din cele 54 de ţări care au federaţii afiliate la UEFA pe germanul Manuel Neuer şi pe olandezul Arjen Robben, ambii de la Bayern Munchen.

"Sunt foarte foarte fericit. Vreau să le mulţumesc colegilor mei, pentru că fără echipă premiile individuale nu sunt posibile", a declarat Cristiano Ronaldo.

Pe lista iniţială pentru acest premiu s-au aflat 35 de jucători. Într-o primă fază au fost eliminaţi 25, iar în a doua fază au mai fost eliminaţi Diego Costa, Angel Di María, James Rodríguez, Philipp Lahm, Lionel Messi, Thomas Müller şi Luis Suarez.

În 2013, câştigătorul premiului a fost francezul Franck Ribery.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu