CUPA MONDIALĂ: Germania - Ghana, scor 2-2, în grupa G. Klose a egalat recordul de 15 goluri marcate la CM

CUPA MONDIALĂ: Germania - Ghana, scor 2-2, în grupa G. Klose a egalat recordul de 15 goluri marcate la CM

Reprezentativa Germaniei a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-0), meciul susţinut, sâmbătă, la Fortaleza, în compania Ghanei, în etapa a doua a grupei G de la Cupa Mondială din Brazilia.

Klose a egalat recordul de 15 goluri marcate la CM 

Pentru Germania au marcat Gotze '51 şi Klose '71, în timp ce pentru Ghana au înscris A. Ayew '54 şi Gyan '63.

Germania: Neuer - Boateng (Mustafi '46), Hummels, Mertesacker, Howedes - Lahm - Khedira (Schweinsteiger '70), Kroos - Ozil, Gotze (Klose '69) - Muller. Selecţioner: Joachim Low

Ghana: Dauda - Afful, Boye, Mensah, Asamoah - Rabiu (Badu '77), Muntari - Atsu (Wakaso '73), Boateng (J. Ayew '52), A. Ayew - Gyan. Selecţioner: James Akwasi Appiah

Cartonaş galben: Muntari '90+4

Arbitri: Sandro Ricci (Brazilia) - Emerson de Carvalho (Brazilia), Marcelo van Gasse (Brazilia) - Victor Carrillo (Peru).

În celălalt meci al grupei G se întâlnesc, duminică, SUA şi Portugalia.Atacantul german Miroslav Klose a egalat recordul de goluri marcate la Cupa Mondială deţinut de brazilianul Ronaldo, după ce a înscris pentru a 15-a oară la un turneu final, sâmbătă, în meciul cu Ghana, din grupa G, de la Fortaleza.

Klose a egalat recordul de 15 goluri marcate la CM

Atacantul german Miroslav Klose a egalat recordul de goluri marcate la Cupa Mondială deţinut de brazilianul Ronaldo, după ce a înscris pentru a 15-a oară la un turneu final, sâmbătă, în meciul cu Ghana, din grupa G, de la Fortaleza.

Klose, care joacă a patra oară la Cupa Mondială, l-a egalat pe Ronaldo, care a marcat 15 goluri pe parcursul a trei ediţii (1998, 2002, 2006). Ronlado reuşise să ajungă la 15 goluri tot la un meci cu Ghana, în 2006.

Miroslav Klose, 36 de ani, a intrat în joc în minutul 69 şi a marcat în minutul 71.

Klose a înscris cinci goluri, toate cu capul, în 2002, când Germania a ajuns în finală. Tot cinci goluri a înscris şi în 2006, când Germania a ocupat locul trei. Patru ani mai târziu, în Africa de Sud, el a marcat de patru ori, Germania încheind competiţia pe locul trei.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”