Cutremur în fotbalul spaniol, după apariția unui nou caz de meciuri trucate

Cutremur în fotbalul spaniol, după apariția unui nou caz de meciuri trucate

Risc Seismic

Lumea fotbalului spaniol este zguduită de un nou caz de corupție, după ce procurorii l-au anchetat pe fostul președinte al clubului Osasuna Pamplona, Miguel Archanco, suspectat că a încercat să cumpere meciuri la finalul sezonului trecut, când încerca să se salveze de la retrogradarea din prima ligă, relatează Marca.

Conform sursei citate, Comitetul director al clubului Osasuna, la care a evoluat în trecut și Ionel Gane, a alocat suma de 1,5 milioane euro pentru cumpărarea unor meciuri. Sunt investigate de asemenea mișcări de conturi care nu sunt justificate și care au intrat atât în atenția procuraturii cât și a federației spaniole. În prezent, Osasuna are o nouă conducere, în frunte cu președintele Luis Sabalza.

Un număr de patru meciuri se află sub investigație, dar nu în toate era implicată Osasuna, care lupta atunci pentru evitarea retrogradării. AGERPRES 

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…