Dan Petrescu a semnat un contract pe doi ani cu formaţia Al Arabi (Qatar)

Dan Petrescu a semnat un contract pe doi ani cu formaţia Al Arabi (Qatar)

Antrenorul Dan Petrescu a semnat, în noaptea de miercuri spre joi, un contract pe doi ani cu formaţia Al Arabi din Qatar, informează site-ul oficial al echipei arabe, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, din partea clubului arab a semnat secretarul general, doctorul Ahmed Al-Emadi.

Dan Petrescu a ajuns la Doha cu trei zile înainte să semneze contractul şi s-a întâlnit de mai multe ori cu reprezentanţii clubului, iar la primele ore ale zilei de joi a ajuns la o înţelegere cu aceştia.

Dan Petrescu era liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu gruparea rusă Dinamo Moscova, în această primavară.

El a mai antrenat formaţiile Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni şi Kuban Krasnodar.

Al Arabi a terminat sezonul 2013-2014 pe locul cinci, ratând astfel calificarea în sezonul viitor al Ligii Campionilor Asiei.

Din lotul formaţiei fac parte jucători precum Karim Ziani, fost la Olympique Marseille şi VfL Wolfsburg, sau Houssine Kharja, fost la Internazionale Milano, AS Roma şi AC Fiorentina.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale