Deja-vu nemţesc! România a câştigat fără emoţii cel de-al doilea amical cu Germania, disputat la Baia Mare

Deja-vu nemţesc! România a câştigat fără emoţii cel de-al doilea amical cu Germania, disputat la Baia Mare

România a profitat din plin de faptul că nu a avut meciuri în preliminariile Campionatului European 2014 şi a perfectat în acest final de săptămână două meciuri amicale, ambele contra Germaniei, la Baia Mare. Dacă prima partidă a fost câştigată la limită de fetele noastre, scor 33-32 , în cel de-al doilea meci elevele lui Tadici au zburdat pe teren, chiar dacă selecţionerul a mizat pe mai multe jucătoare tinere, lipsite de experienţa meciurilor internaţionale.

România a dominat de la un capăt la celălalt cel al doilea meci de pregătire cu Germania, impunându-se la final cu 31-25. Cea mai bună marcatoare din tabăra noastră a fost Ada Nechita, care a punctat de şapte ori.

Cele două partide contra reprezentativei germane au fost ultimele pentru România înainte de meciurile oficiale cu Belarus din play-off-ul Campionatului European de handbal 2014, care va avea loc în Croaţia şi Ungaria. Partidele cu Belarus sunt programate în luna iunie.

CITIŢI ŞI:

România a bătut Germania la handbal feminin cu un gol marcat de veterana lotului în ultimele secunde de joc

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /