Dumitru Dumitriu dă vina pe ghinion după eșecul cu Astra Giurgiu

Dumitru Dumitriu dă vina pe ghinion după eșecul cu Astra Giurgiu

Dumitru Dumitriu, antrenorul echipei de fotbal Steaua București, a dat vina pe ghinion după eșecul contra formației Astra Giurgiu, în etapa a 19-a Ligii I.

"Am pierdut trei puncte, puteam să câștigăm. Am avut două situații clare. Am avut ghinion. În acest moment, trebuie să fim extrem de atenți să nu ajungem într-o situație pe care nimeni nu o anticipa la începutul campionatului. Am luat gol pe o neatenție'', a declarat Dumitru Dumitriu la Digi Sport.

În continuare, el a spus că patronul a făcut reproșuri: ''Mi se pare foarte firesc ca patronul echipei, în cazul nostru un om destul de atent la detalii, să vină să admonesteze echipa și antrenorii, dacă jocul nu merge''.

Liderul Astra Giurgiu a învins campioana Steaua București cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci desfășurat în Complexul Sportiv "Nicolae Dobrin" din Pitești, în etapa a 19-a Ligii I de fotbal. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…