Elena Bogdan, calificată în sferturile probei de dublu la Nurnberg (WTA)

Elena Bogdan, calificată în sferturile probei de dublu la Nurnberg (WTA)

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Elena Bogdan și Eva Hrdinova (Cehia) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Nurnberg (Germania), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, luni, după 6-4, 6-3 cu cuplul Natela Dzalamidze (Rusia)/Svetlana Pirajenka (Belarus).

Bogdan (88 WTA la dublu) și Hrdinova (126 WTA la dublu) și-au asigurat 1.468 euro și 60 puncte WTA, iar în sferturi vor întâlni învingătoarele din meciul care le opune pe italiencele Karin Knapp/Roberta Vinci, principalele favorite, și cuplul Arina Rodionova (Australia)/Olga Savciuk (Ucraina).

Duminică obținuseră calificarea în sferturi perechea Raluca Olaru (România)/Lara Arruabarrena (Spania), cap de serie nr. 4, urmând să le înfrunte în această fază pe olandezele Kiki Bertens/Demi Schuurs.

Olaru a jucat finala de dublu anul trecut, alături de israelianca Shahar Peer, și a câștigat titlul împreună cu rusoaica Valeria Solovieva în 2013, an în care la simplu s-a impus Simona Halep. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…