Europa League - Fenerbahce și Fiorentina, învinse acasă în runda inaugurală

Europa League - Fenerbahce și Fiorentina, învinse acasă în runda inaugurală

Fenerbahce Istanbul, Fiorentina și Sporting Lisabona au pierdut meciurile susținute, joi seara, pe teren propriu, în runda inaugurală a grupelor Europa League la fotbal. Dorin Goian și Ștefan Radu au fost căpitani la Asteras Tripolis și la Lazio Roma. Asteras a remizat acasă cu Sparta Praga, 1-1, iar Lazio a scăpat victoria printre degete, fiind egalată în prelungiri de Dnepr (Selezniov, 90+4). Radu a primit un cartonaș galben (66).

Dintre români, doar Alexandru Neacșa a mai jucat, fiind titular la Dinamo Minsk, întrecută cu 2-0 de Viktoria Plzen. Fostul jucător al echipelor Corona Brașov, CSU Craiova și Viitorul a fost titular, lăsându-i locul lui Rasadkin în minutul 73, după ce a primit un cartonaș galben în min. 14.

Portarul Ciprian Tătărușanu a fost doar rezervă la Fiorentina, întrecută cu 2-1 de FC Basel, chiar pe ''Artemio Franchi''. Și fundașul Vlad Chiricheș a rămas pe banca de rezerve, la Napoli, care a surclasat-o pe FC Bruges cu 5-0.

George Florescu nu s-a aflat în lotul echipei Qabala, iar Alexandru Vlad nu a fost convocat la Dnepr. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...