Exclusiv: Viitorul lui Bogdan Stelea nu mai e cu Gică Hagi! Discuţii aprinse între "Rege" şi "Stelică"

Exclusiv: Viitorul lui Bogdan Stelea nu mai e cu Gică Hagi! Discuţii aprinse între "Rege" şi "Stelică"

Dialogul în contradictoriu între Hagi şi Stelea a început încă din prima etapă şi a trecut la un alt nivel după eşecul de acasă cu Rapid. Deocamdată, prima victimă a conflictului de la Viitorul e Narcis Răducan.
Bogdan Stelea a renunţat în iunie la naţionala de tineret, acceptând poziţia de antrenor la Viitorul lui Gică Hagi. „Regele” l-a ales pe bunul său prieten pentru poziţia de tehnician al echipei, în sezonul în care patronul consideră că formaţia trebuie să treacă la un alt nivel. Concret, acesta este al treilea an în care Viitorul joacă în Liga I, iar Hagi crede că jucătorii săi au câştigat destulă experienţă încât să atace un loc între primele şase echipe ale campionatului.
Doar că începutul de sezon a fost unul submediocru pentru FC Viitorul. Un egal fără gol la Iaşi şi o înfrângere în faţa unei echipe a Rapidului încropite cu puţin timp înaintea debutului de campionat. Primele divergenţe au apărut chiar după remiza din Copou, când Hagi şi-a arătat nemulţumirea faţă de jocul echipei şi faţă de Stelea chiar în vestiar, de faţă cu toţi fotbaliştii, ceea ce nu i-a căzut deloc bine lui „Arnold”!
Un moment şi mai tensionat s-a petrecut la finalul partidei pierdute cu Rapid pe teren propriu. Hagi a continuat criticile pe un ton şi mai ridicat, Stelea a răspuns, iar în conflict a intervenit şi noul preşedinte, Narcis Răducan. El şi antrenorul au susţinut ideea aducerii de noi jucători, dar Hagi le-a spus că lotul e suficient. „E clar că nu vorbim aceeaşi limbă”, a afirmat Narcis Răducan, care a plecat de la Viitorul după doar câteva săptămâni de „convieţuire” cu „Regele”.
Nici oltenii nu străluciră
În aceste condiţii, partida de vineri dintre CSU Craiova şi FC Viitorul ar putea fi ultima a lui Bogdan Stelea la echipa lui Hagi. Nici antrenorul oltenilor, Ionel Gane, nu e într-o poziţie foarte confortabilă, acumulând doar un punct după primele două etape, motiv suficient pentru a da frâu liber speculaţiilor legate de posibili înlocuitori. „Jerry” Gane are totuşi scuza de a fi întâlnit două echipe mai bune, Pandurii şi Steaua , în primele două etape.

Un antrenor a fost dat afară deja
Liga I e campioană europeană la demiteri de antrenori şi nu vrea să-şi strice reputaţia nici în acest campionat. După două partide pierdute la scor de Ceahlăul, 0-4 şi 1-4, Marin Barbu, poreclit „Magiun”, a fost înlocuit din funcţia de antrenor al echipei nemţene. Deocamdată, de pregătirea echipei se preocupă un alt „veteran” din fotbalul românesc, celebrul Florin Marin.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”