FC Rapid a făcut recurs împotriva deciziei de disputare a unui meci fără spectatori

FC Rapid a făcut recurs împotriva deciziei de disputare a unui meci fără spectatori

FC Rapid a anunţat, joi, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că a depus un memoriu la Comisia de Recurs a FRF împotriva deciziei de disputare a unui meci fără spectatori, luată de Comisia de Disciplină ca urmare a incidentelor provocare de fanii giuleşteni la partida cu Petrolul Ploieşti.

FC Rapid a făcut recurs împotriva deciziei de disputare a unui meci fără spectatori (Imagine: Toni Salabasev/Mediafax Foto)

"Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a aplicat clubului Rapid, în şedinţa din data de 20.08.2014, o penalitate de 10.000 lei şi disputarea unui joc fără spectatori. Fotbal Club Rapid a atacat decizia la Comisia de Recurs a FRF şi asteaptă un verdict favorabil sperând că suporterii rapidişti vor avea posibilitatea de a urmări pe stadion partida de duminică seară, cu Astra Giurgiu", se arată în comunicatul citat.

Conducerea FC Rapid face şi un apel la suporterii proprii să evite pe viitor provocarea de incidente sau scandarea unor lozinci care pot duce la sancţiuni ale Comisiei de Disciplină.

Dacă decizia Comisiei de Disciplină a FRF rămâne defintivă, echipa Rapid va disputa fără spectatori partida de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, programată, duminică, de la ora 19.00, în cadrul etapei a V-a a Ligii I.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

3 Așa o fi?

4 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

5 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu