Figo s-a retras din cursa pentru președinția FIFA

Figo s-a retras din cursa pentru președinția FIFA

Fostul mare fotbalist Luis Figo s-a retras joi din cursa pentru președinția FIFA, au anunțat BBC și EFE. Figo, fost câștigător al Balonului de Aur, a indicat că se retrage deoarece procesul electoral a arătat o gravă lipsă de transparență democratică.

Retragerea lui Figo vine după cea a altui candidat la șefia FIFA, Michael van Praag, președintele Federației olandeze . Acesta a anunțat că îl va susține pe prințul iordanian Ali Bin Al-Hussein, vicepreședinte FIFA, la alegerile care vor avea loc pe 29 mai la Zurich.

După retragerea lui Figo și van Praag, în cursa pentru președinția FIFA au mai rămas doi candidați: actualul președinte, elvețianul Joseph Blatter, și Ali Bin Al-Hussein, vicepreședinte FIFA. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…