Flavia Pennetta: Este momentul perfect să mă retrag

Flavia Pennetta: Este momentul perfect să mă retrag

Jucătoarea italiană de tenis Flavia Pennetta, a declarat, după a câștigat turneul US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, că este momentul cel mai bun pentru a se retrage din activitatea competițională.

''Este momentul perfect să mă retrag'', a spus Flavia Pennetta jurnaliștilor, cu ocazia conferinței de presă, de la arenele Flushing Meadows din New York.

Întrebată dacă a fost mai ușor să joace în finală cu o compatrioată, Roberta Vinci, ea a răspuns: ''În realitate, nu este ușor să joci în fața uneia dintre cele mai bune prietene din circuitul profesionist. O cunosc pe Roberta Vinci de foarte mult timp. Am stat în cameră cu ea la Centrul național de antrenament. Sunt cu adevărat mândră pentru tot ce am realizat la turneul american''.

Flavia Pennetta a mai precizat gazetarilor că decizia de a se retrage era deja luată, chiar dacă pierdea sau chiar dacă învingea în finala de la US Open.

Jucătoarea italiană de tenis Flavia Pennetta, cap de serie numărul 26, a câștigat turneul US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, sâmbătă, după ce a învins-o în finală pe compatrioata sa Roberta Vinci, cu 7-6 (4), 6-2, la arenele Flushing Meadows din New York.

AGERPRES (editor: Aristotel Bunescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…