Flavia Pennetta: Este momentul perfect să mă retrag

Flavia Pennetta: Este momentul perfect să mă retrag

Jucătoarea italiană de tenis Flavia Pennetta, a declarat, după a câștigat turneul US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, că este momentul cel mai bun pentru a se retrage din activitatea competițională.

''Este momentul perfect să mă retrag'', a spus Flavia Pennetta jurnaliștilor, cu ocazia conferinței de presă, de la arenele Flushing Meadows din New York.

Întrebată dacă a fost mai ușor să joace în finală cu o compatrioată, Roberta Vinci, ea a răspuns: ''În realitate, nu este ușor să joci în fața uneia dintre cele mai bune prietene din circuitul profesionist. O cunosc pe Roberta Vinci de foarte mult timp. Am stat în cameră cu ea la Centrul național de antrenament. Sunt cu adevărat mândră pentru tot ce am realizat la turneul american''.

Flavia Pennetta a mai precizat gazetarilor că decizia de a se retrage era deja luată, chiar dacă pierdea sau chiar dacă învingea în finala de la US Open.

Jucătoarea italiană de tenis Flavia Pennetta, cap de serie numărul 26, a câștigat turneul US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, sâmbătă, după ce a învins-o în finală pe compatrioata sa Roberta Vinci, cu 7-6 (4), 6-2, la arenele Flushing Meadows din New York.

AGERPRES (editor: Aristotel Bunescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie

5 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși